DaklaPack har vært på det medisinske markedet i årevis

Vi produserer mye emballasje for medisinske formål. Vårt logiske neste skritt er å utvide våre fyllingsaktiviteter med et cleanroom. Dette cleanrommet ble bygget i 2020 og er i samsvar med ISO klasse 7. Vi er for øyeblikket i ferd med å sertifisere i henhold til ISO13485.

Medisinske Engangsartikler

Med opplært personell pakker vi medisinske engangsartikler i henhold til strenge protokoller. Enten det er en flerlags barrierepose, strømningsinnpakning eller blisteremballasje, sørger vi for at produktet ditt er pakket, merket og kodert.

Ta kontakt med oss

"Produktene består ofte av flere komponenter. I mange tilfeller har vi bygget spesielle maskiner for å montere raskere og feilfritt. Et godt eksempel er plastinjeksjonsstøpte deler som skal leveres med en gummitetning. Med en helautomatisk linje blir dette laget under de reneste forhold."

Leie et cleanroom? Ring +31320 - 277 900

Fylling

Medisinske rør er ofte utstyrt med en buffervæske. Denne buffervæsken sikrer at humant vev, DNA eller kroppsvæske har lengre holdbarhet. Den såkalte buffervæsken må være RNA og DNA-fri. I vårt cleanroom kan vi fylle væsker fullautomatisk. Skruekorken eller trykkekorken påføres automatisk det fylte røret. Deretter merker vi røret.

Ta kontakt med oss

Kvalitet på fylling

For å kunne fylle i de ulike bransjerne har vi alle relevante sertifiseringer. Takket være smarte prosedyrer, retningslinjer og kvalitetskrav tilbyr DaklaPack Production & Fylling en garantert kvalitet, og vet vi hvordan vi garanterer kravene i din sektor.

ISO 9001:2015

De anerkjente internasjonal standarden for kvalitetsstyringssystemer

Last ned sertifikat

Produktet ditt perfekt fylt?

Har du et produkt som skal pakkes som du vil innlevere hos oss eller vil du sammen med oss finne en passende emballasje for produktet ditt? Oppdag mulighetene.