DaklaPack lager 865.000 sett i måneden, fra fylt lynlåspose til luksus forsendelseseske

I tillegg til produksjon av ulike emballasjer, har DaklaPack også mye erfaring med "kitting". DaklaPack samler alle ønskede gjenstander i et sett. Brukervennlighet og sikkerhet for mottakeren er første prioritet.

Arrow Down

Kitting prosess og spesialisering

Vi har omfattende kunnskap innen (medisinsk) emballasje samt erfaring med fulfillment. Våre egne programmerere lager programvare der brukervennlighet og minimalisering av feilsjanser er viktige punkter. Vi bruker vår kunnskap ved ulike kliniske studier. Hvert prosjekt er unikt. Vi leverer derfor skreddersydde løsninger for hvert oppdrag. I samråd med kunden samler vi (automatisk) data. Etter en sjekk og etter en eventuell fordypning starter vi med variabel dataprinting. Med vår egen programvare og interne grafiske maskiner kan vi hvis nødvendig raskt gjøre endringer. Monteringen av (selvtest) settene gjøres manuelt eller mekanisk. Etter ulike kontroller blir settene gjort klare for forsendelse.

  • Utvikle brukervennlig emballasje
  • Lagerstyring av deler
  • Motta og behandle kundedata (API)
  • Variabel dataprinting
  • Produksjon av settene
  • Koble strekkoder av delene til unik sett-ID
  • Sende tilbake koblet sett og kundedata (API)
  • Fysisk forsendelse av settene

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss

Innovative og sikre IT-løsninger

Våre egne IT-eksperter jobber med ulike datatyper. Enten det er 'secure encrypted datafile' eller 'access to a secure MYSQL database' via en nettjeneste, har vi riktig og nok kunnskap.

De mest sikre protokoller brukes ved kobling av bruker- eller pasientdata. Vi jobber for ulike myndigheter og kommersielle institusjoner og har ISO 9001 og ISO 27001.

"Your kit our concern"

Kvaliteten på kitting

For å kunne betjene ulike bransjer har vi alle relevante sertifiseringer. Takket være smarte prosedyrer, retningslinjer og kvalitetsstandarder tilbyr DaklaPack en garantert kvalitet og vi vet hvordan vi kan garantere kravene til din sektor.

ISO 9001:2015

Den anerkjente internasjonale standard for kvalitetsstyringssystemer

ISO 27001

Den globalt anerkjente standarden innen informasjonssikkerhet

Vil du få produktet ditt perfekt fylt?

Har du et produkt som skal pakkes eller vil du sammen med oss finne en egnet emballasje for fylling? Oppdag mulighetene.