Emballasjen din designet etter dine egne ønsker


Nysgjerrig etter mulighetene?


Se her

Laminert emballasje i alle former og størrelserDen laminerte emballasjen til DaklaPack er emballasje av høy kvalitet som oppfyller dine spesielle krav. Emballasjen vår er laget av materialer av høy kvalitet med utmerkede barriere-egenskaper som beskytter all slags innhold du måtte ønske.


Du kan velge innenfor vårt brede utvalg av standard laminert emballasje eller finne din egen emballasjeløsning i samarbeid med oss.


Nysgjerrig? Se vår nettbutikk eller kontakt oss via kontaktskjemaet nederst på siden og sjekk de mange mulighetene og løsningene vi har å tilby.


Til nettbutikken

Fylling er for oss vår daglige virksomhetFor å fylle emballasjen vår har vi like mye spesialisering internt som vi har for utviklingen av selve emballasjen. Hvis du har et fantastisk produkt, men ønsker å bli rådgivet om ompakking og fylling, kan du gjerne kontakte oss. Du leverer bare produktet i bulkmengde som skal pakkes og du får ferdigvarene tilbake, enklere blir det ikke.


Hos DaklaPack er vi like fleksible når det gjelder å fylle produkter som vår egen emballasje. Små eller store antall, mat eller ikke-mat, væsker, piller eller pulver, DaklaPack tilbyr en passende løsning. Både automatisk og manuell fylling er for oss vår daglige virksomhet.


Er du interessert i å fylle produktene dine? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor.


pijlrondje

Kontaktskjema


Vil du heller ha kontak med produktsjefen for laminert emballasje?
Fyll in kontaktskjemaet nedenfor og vi kontakter deg så snart som mulig.