Emballasjen din designet etter dine egne ønsker


Nysgjerrig etter mulighetene?


Se her

Vellykket aktiv i medisinsk emballasjeDaklaPack medisinsk emballasje tilbyr løsninger til sykehus, laboratorier og andre medisinske institusjoner som ønsker å lagre, transportere eller sende biologiske stoffer på ansvarlig og lovlig måte. DaklaPack leverer dette spesialiserte emballasjeutvalget. DaklaPacks medisinske emballasje er i samsvar med internasjonale forskrifter som fastsatt i UN3373 og i samsvar med de andre protokollene om lagring og utsendelse av biologiske stoffer til medisinske formål.


DaklaPack verdsetter høyest av alt sikkerheten, brukervennligheten og påliteligheten til medisinsk forsendelsesemballasje og lignende produkter. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig emballasje for ditt spesifikke formål.


Se vår nettbutikk eller kontakt oss via kontaktskjemaet nederst på siden og sjekk de mange mulighetene og løsningene vi har å tilby..


Til nettbutikken

INNOVATIV EMBALLASJE FOR KLINISKE FORSØKDaklaPack har vært vellykket aktiv i medisinsk emballasje siden 1975. I tillegg til den type emballasje har vi også siden 1999 gitt tilleggstjenester innenfor kliniske studier og befolkningsundersøkelser.


I befolkningsstudier og kliniske forsøk er påliteligheten til forskningsmaterialet av størst betydning. Det er spesielt viktig at materialet behandles med størst mulig forsiktighet. I 2014 ble en ny enhet i DaklaPack Group etablert, som fokuserer utelukkende på støtte til disse kliniske- og befolkningsstudier: DaklaPack Kliniske Forsøk.


Mer informasjon om Kliniske Forsøk? Vi invitere deg gjerne til en informativ samtale. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor.


pijlrondje

Kontaktskjema


Vil du heller ha kontak med produktsjefen for laminert emballasje?
Fyll in kontaktskjemaet nedenfor og vi kontakter deg så snart som mulig.