Til Skreddersydd

Ingen produkter funnet

UN3373 95kpa IATA-prøvebeholdere fra DaklaPack.

Beholderen leveres usteril med lekkasjesikkert lokk i matchende (blå) farge. CE-merket for IVD og 95kpa IATA-validert!

 

Beholderen er egnet for innsamling, lagring og transport av faste eller flytende biologiske og ikke-biologiske prøver. Passer perfekt til DaklaPacks sikkerhetsposer.

 

Den er utviklet for krevende bruksområder der det er viktig å overholde strenge lovkrav til oppbevaring, innsamling og sikker transport av biologiske prøver.

 

Disse robuste beholderne er ideelle for innsamling, lagring og transport av både faste og flytende biologiske prøver. De kan brukes til en rekke formål, blant annet patologi, histologi, vannprøvetaking og metallanalyse.

 

95kpa IATA-prøvebeholderne er laget av materiale som er godkjent for kontakt med næringsmidler, og er testet for egnethet for aggressive kjemikalier som formaldehyd. Skruelokket er laget av polyetylen med høy tetthet (HDPE). Beholderne er laget av gjennomsiktig polypropylen av høy kvalitet for å sikre at innholdet og volumet er godt synlig. En grepsvennlig design på både lokk og beholder gjør det enkelt å åpne og lukke beholderen, selv med hansker.

 

Beholderen har graderinger som er lette å lese. Disse skalamarkeringene er kun veiledende og er ikke beregnet på nøyaktig volummåling.

 

Beholderen er testet for å sikre at den unike dobbeltforseglingsteknologien forblir lekkasjesikker når den utsettes for en trykkforskjell på minst 95 kPa (0,95 bar, 14 psi) og lukkes korrekt. Denne sertifiseringen gjør dem egnet for prøvetransport i henhold til UN3373-emballasjeinstruksjonene når de kombineres med egnet sekundær- og tertiæremballasje.

 

Med referanse til del A i MEDDEV 2.14/1 revisjon

 

2:2012 er beholderne beregnet på å brukes in vitro til undersøkelse av biologiske prøver fra menneskekroppen utelukkende for å gi informasjon om en patologisk tilstand. Prøvene må ikke føres inn i kroppen igjen.

 

Spesialtilpasset størrelse + farget lokk er tilgjengelig fra kun 10 000 stk. med en leveringstid på 6-8 uker.

 

Blod, urin og avføring - rør for oppsamling av pasientmateriale

 

DaklaPack tilbyr en rekke rør for oppsamling av pasientmateriale, blod, urin og avføring - våre 95kpa-kompatible rør er egnet for sikker og pålitelig forsendelse av pasientmateriale fra hjemmet til laboratoriet for vellykket og pålitelig analyse.

 

Finner du ikke varen du leter etter? Da er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger.

Hold deg informert

Ønsker du også å holde deg oppdatert på den siste utviklingen innen våre emballasjer og tjenester, kampanjer og andre interessante fakta?

Meld deg på for vårt nyhetsbrev ved å fylle inn e-posten din nedenfor.