Fleksibel plastemballasje

Produksjon

Vi har vært produsent av fleksibel plastemballasje siden 1975. Vi startet med produksjon av minigrip emballasje på vårt gamle arbeidssted i Putten, Nederland. I 2006 flyttet vi denne produksjonen til vårt eget produksjonssted i Kina. I Nederland lager vi poser med tuter og vi fyller også denne emballasjen. Siden 2015 har vi nemlig også en egen Pouchmaker i Lelystad, Nederland, som gjør at vi er i stand til å jobbe med korte leveringstider.

Vår produksjonsprosess består av følgende komponenter:

Ekstrudering

Lage plastfilm (polyetylen og polypropylen) ved å smelte en plastgranulat og å blåse folien.

Trykking

Trykk på folie i både Flexo og Roto Gravering opptil 8 trykkfarger.

productie

Laminere

Liming av flere lag plast og aluminium gir sammen et plastlaminat av høy kvalitet med barriereegenskaper. Vi sørger også for at de trykte sidene er på innsiden av de forskjellige lagene. Blekket kommer på denne måten ikke i kontakt med for eksempel ernæringen og riper ikke.

Pouchmaking

Lage flate poser eller konvolutter av plast. Vi kan også produsere ståbunns poser eller poser med en sidefold eller poser med firkantet bunn. Posene kan utstyres med en gjenlukkbar(minigrip) profil, klebemiddellukking eller med en kaffeventilen. Selvfølgelig kan vi forsegle enhver ønsket tut på medsendt lokk på etterhånd.

Mer informasjon?

Mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og rådgivning. Vi hjelper deg gjerne: +31320 - 277 900 eller fyll inn vårt kontaktskjema.

Outsource produksjon?

Vil du vite mer om våre muligheter uten forpliktelser? Fyll inn skjemaet vårt, så kontakter vi deg snarest mulig.