SALGSFREMENDE EMBALLASJE
MEDISINSK EMBALLASJE
INDUSTRIELL EMBALLASJE
LAMINERT EMBALLASJE
ribfactory

RIBS FACTORY

For Ribs Factory har DaklaPack produsert 2 størrelser av måltidsbokser. Boksene er utstyrt med et PE-belegg på innsiden, slik at boksene er egnet for mat og mat kan pakkes i disse boksene. Boksene er utstyrt med et solid romfordelingsinteriør, noe som betyr at innholdet holdes godt på plass.

pathe

PATHE KINO

For Pathe Kino har DaklaPack laget en konvolutt som er helt i tråd med bedriftens identitet. Konvolutten brukes til pakking av ulike gavekort.

På grunn av glansen på konvolutten, er gavekortet en ekte gave å få. Denne konvolutten er også lett å kjenne igjen for alle og enhver med logoet til Pathe. Snazzybags er utstyrt med et gjenlukkbart klebebånd, slik at gavekortet kan oppbevares i denne flotte konvolutten også etter åpning.

boozy

BOOZYSHOP.NL

For Boozyshop, en make-up nettbutikk i Nederland og Belgia, har DaklaPack laget en slående konvolutt. Den lyserosa fargen og utformingen av konvolutten gjenspeiles på Boozyshops nettside, noe som gjør at konvolutten er lett å kjenne igjen for kunden.

Konvolutten er laget av svart LDPE på innsiden, slik at innholdet i konvolutten ikke er synlig. Konvolutten er også utstyrt med et permanent klebebånd, som hindrer at pakken åpnes under forsendelsesprosessen og innholdet kommer trygt fram hos kunden.