LAMINERT EMBALLASJE
SALGSFREMMENDE EMBALLASJE
KONVOLUTTER OG FORSENDELSES EMBALLASJE
INDUSTRIELL EMBALLASJE
polymed

POLYMED

Med PolyMed-forsendelsesposen har du den ideelle løsningen for forsendelser av diagnostiske prøver. Spesielt hvis disse forsendelsene ofte skjer mellom to faste adresser. Forsendelsesposen er laget av solid 0,35 mm tykk vinyl og kan ofte gjenbrukes. De er enkle å åpne og lukke på grunn av den gjenlukkbare glidelåsprofilen. PolyMed passer i postkassen.

Denne skreddersydde PolyMed posen ble laget etter omfattende konsultasjon med et stort laboratorium, dette laboratoriet hadde ønsket om å sende en rekke spesielle glasskrukker samtidig fra for eksempel allmennlegen til laboratoriet.

Problemet var at de medsendte skjemaene ofte endte opp på toppen av glasskrukkene, slik at forsendelseskonvolutten ikke lenger ble klassifisert som brevpost, men som en pakke. Dette resulterte i en økning i kostnadene. Ved å lage en PolyMed pose med 2 romfordelinger og 2 glidelåser ble problemet løst og nå passer fraktposen perfekt i en postkasse som brevpost. Skjemaer og glasskrukkene forblir separert, og det sikrer effektiv frakt i samsvar med P650-direktivet.

Med PolyMed-forsendelsesposen har du den ideelle løsningen for forsendelser av diagnostiske prøver. Spesielt hvis disse forsendelsene ofte skjer mellom to faste adresser. Forsendelsesposen er laget av solid 0,35 mm tykk vinyl og kan ofte gjenbrukes. De er enkle å åpne og lukke på grunn av den gjenlukkbare glidelåsprofilen.

Denne skreddersydde PolyMed posen ble laget etter omfattende konsultasjon med et stort laboratorium, dette laboratoriet hadde ønsket om å sende en rekke spesielle glasskrukker samtidig fra allmennlegen til laboratoriet. Problemet var at de medsendte skjemaene ofte endte opp på toppen av glasskrukkene, slik at forsendelseskonvolutten ikke lenger ble klassifisert som brevpost, men som en pakke. Dette resulterte i en økning i kostnadene. Ved å lage en PolyMed pose med 2 romfordelinger og 2 glidelåser ble problemet løst og nå passer fraktposen perfekt i en postkasse som brevpost. Skjemaer og glasskrukkene forblir separert, og det sikrer effektiv frakt i samsvar med P650-direktivet.

safety

SAFETY BAG

SafetybagS er svært egnet som en sekundær væskesikker emballasje for blant annet biologiske stoffer i kategori B . I kombinasjon med Transportblister, PolyMed forsendelseskonvolutten og tilstrekkelig absorberende materiale, er denne sammensetningen i samsvar med emballasjekravene P650. Som standard er Safetyags utstyrt med bruksanvisning, unik strekkode, unik nummerering og UN3373-symbol.

Spesifikk for et sykehus ble denne Safetybagposen utviklet med en annen farge. Målet var å raskt kunne skille mellom hvilken pose til hvilket laboratorium med pasientmaterialet. Dette gjør at resepsjonen i dette store laboratoriet kan arbeide mer effektivt og sparer tid. Denne Safetybagposen kan nå også brukes til Cito bestemmelser i andre laboratorier eller sykehus. Når en væsketett emballasje må oppfylle spesielle krav eller ønsker, for eksempel i dette tilfellet i henhold til å kunne skille mellom laboratoriet, tilbyr vi mange alternativer for dette. Det er derfor vi gjerne samarbeider med deg om å utvikle en væskesikker emballasje, helt i tråd med dine ønsker.