Emballagematerial MAT

Emballagematerial MAT

I næringsmiddelindustrien og serveringsbransjen er det alltid etterspørsel etter emballasjemateriale til matindustrien. Utviklingen i emballasjen av mat beveger seg derfor også i lynhastighet. Spesielt ved Daklapack. Vi er markedsledende innen innovativt emballasjemateriale. Matemballasjen vår er ikke bare innovativ, men også miljøvennlig. Vil du vite mer? Besøk vår nettbutikk nå!


Det viktigste ved matemballasje

Emballasje for mat må oppfylle flere krav. Logisk selvfølgelig. Når matemballasjen vår underpresterer, har dette store konsekvenser for produktet. Utløpsdatoen blir ikke nådd og i verste fall blir folk syke. Derfor er vi utrolig opptatt av å produsere emballasje av høy kvalitet for matsektoren.


Miljøvennlig emballasje

Hos Daklapack har vi en Grønn Visjon. Som markedsleder på vårt felt leter vi etter en bærekraftig løsning for frakt, pakking og fylling. Så også når det gjelder emballasjemateriale til mat. Vi gjør dette ved å gjøre emballasjen resirkulerbar, ved hjelp av biobaserte og biologisk nedbrytbare råvarer og ved å begrense bruken av emballasjematerialer. I vår nettbutikk angir vi bærekraften til våre produkter med vårt eget Eko Miljømerke.


Verpakkingsmateriaal food


Emballasjematerialer til Daklapack

Daklapack er markedsledende innen innovativ emballasje og fraktmaterialer. Med våre avdelinger i Frankrike, Tyskland, Belgia og England tilbyr vi ikke bare serveringsbransjen matemballasjemateriale. Andre sektorer, som næringsmiddelindustrien, kan også komme til oss for emballasje for mat. Vi tilbyr derfor et bredt spekter av skreddersydd matemballasje. Som grossist leverer vi også standard cateringemballasje, som kan leveres direkte fra lager. I tillegg til emballasjemateriale til næringsmiddelindustrien tilbyr vi også andre materialer:


Kjøp emballasje til mat nå!

Leter du etter en grossist som produserer emballasjemateriale til matsektoren? Da har du kommet til rett sted hos Daklapack! Besøk vår nettbutikk og legg inn en bestilling i dag! Selvfølgelig kan du også be om et tilbud fra oss. Har du spørsmål om matemballasjen vår? Ring +31320-277 900 eller send oss en e-post via info@daklapack.no. Vil du heller prøve matemballasjen vår først? Du er hjertelig velkommen til å be om en gratis prøve av matemballasjematerialet vårt.


Verpakkingsmateriaal foodsector