IAMTORO

IAMTORO boksere er dristig designet og upåklagelig utformet med en uopprettelig holdning. Komfort sammenvevd med karisma. IAMTORO mener undertøy er mer enn et funksjonelt stykke stoff. For merkevaren designet vi en emballasje helt i tråd med verdiene til merkevaren. Vinduet gir riktig utseende til produktet og Emballasje. I tillegg til utviklingen av emballasjen tok DaklaPack seg også av fulfillment prosessen.

Mer informasjon

24 ICE

For vår kunde, 24ice.com, har vi utviklet et vakkert skreddersydd produkt. Iskremene til 24ice.com™ er unike i utførelsen. Stickpack, som en emballasjeform, er helt utformet og produsert i henhold til kundens ønsker.

DaklaPack har både ordnet produksjonsmaskinen og den digitalt trykte folien. I tillegg var DaklaPack også ansvarlig for fylling og innpakking av stickpacksene.

Mer informasjon

OLIVERY

Sunt, velsmakende og allsidig, det er ingenting du ikke kan like med olivenolje. Den rette oljen kan gjøre et enkelt stykke brød til en fest, en salat til en godbit eller en biff til noe som nærmer seg perfeksjon. Det eneste problemet med olivenolje er at den alltid er tom på feil tidspunkt.

For Olivery ble denne påfyllingsemballasjen utviklet. Utfordringen var å utvikle en sterk emballasje. Emballasjen måtte sørge at oljen fikk en lekkasjefri reise til kunden. Med denne innovative emballasjen lagres mye CO2 ved å gjenbruke flasken og påfyllingen sendes i en liten pakke og det med vanlig post.

Mer informasjon

PELICAN ROUGE

Pelican Rouge har en lidenskap for kvalitet og smak. Med Pelican Rouge konseptet, vil du gjøre alt du kan for å gjøre alle kan nyte den gode smaken av den beste kaffen. Hemmeligheten? Rent håndverk! Kaffeblandingene velges av ekte fagfolk. Deretter brennes kaffen med full oppmerksomhet av erfarne brennere.

Emballasjen til Pelican Rouge måtte oppfylle høye kwaliteitskrav. Emballasjen inneholder for eksempel ikke aluminium, men den måtte ha en høy barriere allikevel. For denne emballasjen er derfor et spesielt laminat blitt utviklet. Trykkteknikken gir emballasjen et autentisk utseende som er helt i tråd med verdiene til merkevaren.

Mer informasjon

JUMBO GOLF

FashionPack som vi har utviklet for Jumbo Golf er en smart emballasje som alltid kan leveres, uten at forbrukeren må være hjemme. I tillegg er det mulig å bruke samme emballasje for retur. Dette gjør den til den beste emballasjen for Jumbo Golf å sende klær i, takket være en innovasjon er det mulig å gjøre emballasjen luftfattig.

Mer informasjon

GLOBAL E-SYSTEMS

Vår kunde Global-E-Systems er leverandør av energisparende produkter. Sammen med dem utviklet vi en bærekraftig emballasje som tilbyr en løsning innen klimateknologi, energisparing og varme- og kaldlagring. Den utfordrende emballasjen inneholder flere rom og er motstandsdyktig mot temperaturgradering av kulde og varme.
Emballasjen med produktet er laget for å regulere temperaturstrømmen i en bygning eller et rom. Faseovergangsmaterialer fungerer i utgangspunktet som termiske batteri. Fordi faseovergangsmaterialene i takene absorberer varme fra miljøet, kjøles boarealet.
Det fine med dette produktet er at emballasjen vanligvis kastes som emballasjeavfall etter bruk. Når det gjelder Global-E-Systems, er emballasjen også faktisk produktet. Denne kan fullstendig legges på et systemtak og egentlig skaper det da et klimatak. I tillegg til utviklingen av emballasjen var DaklaPack også ansvarlig for fyllingsprosessen av produktet.

Mer informasjon

Produktet ditt perfekt pakket?

Har du et produkt og vil du finne en passende emballasje sammen med oss? Ditt eget design eller tilpasset format? Skjekk mulighetene! Ta kontakt med oss uten forpliktelser.